Werken bij

Werken bij

De Schakel in Zorg BV biedt individuele ambulante begeleidingstrajecten aan, waarbij de wensen en behoefte van de zorgvrager centraal staan.
Wij verlenen zorg en bieden begeleiding aan volwassenen met een zorgvraag, waardoor onze doelgroep breed is zowel qua leeftijd als problematiek.
Je coacht jouw zorgvragers en hun direct betrokkenen in hun eigen leefomgeving zodat zij zo zelfstandig mogelijk deel kunnen nemen aan onze samenleving.
De basis van je werkwijze is een goede werkrelatie waarbij je inzicht geeft en samen met zorgvragers het hulpverleningstraject vormgeeft.
Hierbij stimuleer je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en ga je resultaat en oplossend gericht te werk.

· Je wordt uitgedaagd om samen met de zorgvrager op zoek te gaan naar haalbare oplossingen en mogelijkheden ter verbetering van hun situatie.

· Je bent in staat om samen met de zorgvrager en/of diens vertegenwoordigers een begeleidingsplan op te stellen.

· Je bent verantwoordelijk voor de bewaking en uitvoering van het begeleidingsplan en de bijkomende afspraken.

· Je hebt een generalistische aanpak waarbij je kennis hebt van de sociale kaart.

Naast het werken in een leuk, gezellig en professioneel team waar je veel zelfstandigheid en vrijheid geniet, word je marktconform beloont volgens de CAO GGZ, Sociaal werk, Welzijn & Maatschappelijk dienstverlening en bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor specifieke vragen op het gebied van werk, opleiding en stage kunt u mailen naar de servicedesk van Personeel, Opleiding en Communicatie.

Locatie

T 085 006 5619
E info@deschakelinzorg.nl

Bezoekadres:
Hoofdstraat 107
6372 CS Landgraaf

Correspondentieadres:
Veldesdoorn 3
6372 XK Landgraaf

Bankrekeningnummer
NL23 RABO 0147586984
T.n.v. De Schakel In Zorg

K.v.K nummer 58179720